Bromsar - från 100 till 0

Är det inte viktigare att prata bromsar än acceleration?

Bromsar är det som kan vara skillnaden mellan liv och död. Ändå pratas det mer om tiden det tar att ta sig från 0 till 100 än den tiden dina bromsar tar dig från 100 till 0. Det tycker vi på Rydahls är fel. 100 till 0 på kort tid räddar liv. Funktionen i dina bromsar är bland det viktigaste valen du har när du köper ny bil. Naturligtvis skall bilen vara miljövänlig och ha en bra krocksäkerhet, men med bra bromsar kan du kanske rent utav undvika krocken.

Gedigen kunskap om bromsar

Rydahls har tillverkat bromsar och bromssystem sedan 1916, så vi har ett gediget kunnande om bromsar och dess funktion. Vi jobbar med många olika typer av bromsar, bl a skivbromsar och trumbromsar.

Vi gör bromsar till alla typer av fordon, som t ex bilar och lastbilar, men även bromsar till andra typer av tunga fordon. Vi säljer bromsar från ledande tillverkare som ATE och KNOTT.

Bromsar för alla typer av lösningar

Naturligtvis säljer vi inte bara bromsar för fordon. Våra bromsar och bromssystem kan användas i många olika typer av lösningar. T ex i vindkraftverk och till industrin för implementering i olika typer av maskiner som behöver en bra bromsverkan.

Bromsar skall du inte ta lätt på. Bra bromsverkan kan vara skillnaden mellan liv eller död.

 
Kontakta oss
The CAPTCHA image