Fritextsök
Inga träffar hittade
Områden

Bromssystem för maskiner och fordon

Vi konstruerar och producerar bromssystem för de allra flesta fordon inom off-road-området, t ex traktorer, truckar, skogsmaskiner och entreprenadmaskiner. Vårt utbud är komplett och täcker in samtliga delar av bromssystemet. Allt ifrån trumbromsar, skivbromsar, ventiler och cylindrar till slangar, nipplar och kopplingar.

Hydrauliska bromsar och bromssystem

En av våra specialiteter är hydrauliska bromssystem för semitrailers och specialbyggda fordon. Och vi tar oss gärna an luftfjädrade ekipage med lastkännande ventiler.

Bromssystem för maskiner och fordon

Pneumatiska bromsar och bromssystem

Vi levererar också en mängd olika typer av pneumatiska bromsar och bromssystem, bland annat till jordbruksmaskiner. Bromsarna levereras antingen i delar eller som ett komplett pneumatiskt bromssystem, beroende på dina önskemål. Vi har även möjlighet att leverera bromssystem som är uppbyggda av både hydraulik och pneumatik.

Rådgivning och produktion av prototyper

Du är alltid välkommen att koppla in oss som tekniska rådgivare. Det gäller alla typer av frågeställningar kring bromsar och bromssystem. Vid produktveckling tar vi gärna på oss att ta fram prototyper och ju tidigare vi kommer in i projekten desto bättre. Vi kan utveckla och ta fram nya produkter internt eller tillsammans med våra leverantörer. Oavsett så har du alltid vår mångåriga kunskap och omfattande kompetens med dig in i projektet.