Fritextsök
Inga träffar hittade
Områden

Det bästa från de bästa

Över åren har vi noggrant valt ut ett antal partners och leverantörer som vi känner väl och vars produkter vi ställer oss bakom. När vi konstruerar bromssystem är det vår kompetens i kombination pålitliga och beprövade produkter som ska samverka och resultera i unika lösningar.

Våra samarbetspartners

Gemensamt för våra partners är att de arbetar aktivt med forskning och utveckling och att deras produkter är bland de bästa som går att få på marknaden.

knott Knott är vår partner sedan många år tillbaka. Vi har tillsammans utvecklat flera olika typer av bromsar och idag levererar vi bromsar i många varianter till ledande tillverkare av fordon. We make your brake” är en devis som det finns fog för i detta fall. Knott’s kompetens går att lita på. Det är en partner som förstår dig och dina projekt. Resultatet blir en lösning som passar dina behov. Knott har totalt mer än 2000 olika varianter av bromsar att välja mellan och skulle inte detta räcka kan såklart en ny typ utvecklas åt dig. 

Safim Safim Spa är vår leverantör av hydrauliska pedaler, ventiler och andra hydrauliska delar som finns I ett bromssystem. Safim har en flexibel produktion vilket gör det möjligt att kundanpassa lösningar för alla typer av fordon såsom jordbruks-, entreprenad-, skogsbruks och gruvmaskiner m m.

tvz TVZ är vår partner för axlar. Det är ett medelstort företag med produkter inriktade mot jordbruk och entreprenadmaskin sektorn. Företaget tillverkar axlar, axeltappar i bromsade eller obromsade utföranden. Produktionen består till stor del av moderna CNC maskiner vilket ger en hög och jämn kvalitet och en stor flexibilitet.
knott vortex Elektromagnetiska bromsar är ofta konstruerade att fungera som negativa bromsar. Det innebär att bromsen aktiveras när strömmen bryts. Dessa bromsar används oftast i olika typer av elektriska drifter såsom el-truckar, elektriska fordon, transportbanor och andra typer av industriella tillämpningar. Från vår partner Vortex kan vi erbjuda de flesta typer av elektromagnetiska bromsar. Att göra kundunika lösningar är inte helt ovanligt och är sällan ett problem.

mcs De senaste 15 åren har MCS fokuserat på programerbara Halleffekt sensorer för elektroniska pedaler och reglage. Dessa kontroller är kompatibla med alla modeller av industriella diesel- och fordonsgasmotorer.