Fritextsök
Inga träffar hittade
Områden

Nyheter

 • Rydahls bromsspecialisten tecknar distributionsavtal med Bosch

  Pressmeddelande

  Distributionsavtalet med Bosch ger Rydahls tillgång till hela sortimentet av fordonsprodukter och stärker därmed sitt erbjudande mot kund. - Vi är väldigt glada över förtroendet som vi fått och ser fram emot ett långt och framgångsrikt samarbete med Bosch, säger Anders Rydahl produktansvarig på Rydahls.

  Bosch ligger i absolut framkant när det gäller att erbjuda innovativa lösningar och den senaste tekniken. - Bosch är ledande i branschen och erbjuder produkter som gör nyttofordon säkrare och miljövänligare, något som går helt i linje med våra värderingar, säger Anders Rydahl.

  Med fokus på lokal närvaro och en stark produktportfölj strävar Rydahls efter att kunna erbjuda sina kunder de bästa produkterna på marknaden. Kontakta gärna Anders Rydahl för mer information kring aktuellt sortiment.

  För ytterliga information kontakta
  Anders Rydahl, produktansvarig, 010-550 94 02, anders.rydahl@rydahls.se
  Tomas Sott, affärsområdeschef, 010-550 94 52, tomas.sott@rydahls.se

 • Tack till alla som besökte oss på mässan

  Alihankinta 2017

  Vi vill rikta ett stort tack till samtliga som besökte vår monter på den finska underleverantörsmässan Alihankinta förra veckan.

  Vi hade många intressanta samtal, trevliga möten och inte minst ett stort intresse för våra produkter.

  Med vänlig hälsning
  Rydahls


 • Prisjustering reservdelar


  Vi har genomfört en prisjustering inom Reservdelar som gäller from 1 okt 2017. Justeringen är inte generell och påverkar priserna i båda riktningar.

  Med vänlig hälsning
  Rydahls säljteam