Fritextsök
Inga träffar hittade
Områden

Nyheter

 • Just nu söker vi en Produktionschef

  Rydahls bromsspecialisten

  Rydahls affärsområde Industrifriktion är ett flexibelt och prestigelöst team med snabba beslutsvägar och högt kundfokus. Produktionschefen är en nyckelroll och avgörande för affärsområdets möjligheter till framgång på både kort och lång sikt.

  Det blir din huvuduppgift att fortsätta utveckla och förbättra produktionsprocessen med avseende på effektivitet, tillgänglighet och kvalitet. Du tar det övergripande ansvaret för produktionsplanering och bemanning samt har direkt personalansvar för tolv medarbetare i produktionen. Tillsammans med förman säkerställer du att kunderna får kvalitetssäkrade leveranser i rätt tid. Du kommer även att arbeta med kalkylering, produktionsberedning och kvalitetsarbete samt ansvara för att de uppsatta målen nås genom kontinuerlig uppföljning av produktionens prestation. Underhåll och mätteknik ingår också i produktionschefens ansvar.

  För att trivas på Rydahls ser vi gärna att du har ett strukturerat arbetssätt, en ödmjuk framtoning och positiv attityd. Vi ser gärna att du är visionär och kan inspirera dina medarbetare inför och genom förändring och utveckling. Med andra ord - du har förmågan att utveckla både medarbetare och verksamhet.

  Tjänsten är tillsatt