Fritextsök
Inga träffar hittade
Områden

Inköpare

Rydahls är specialister på skräddarsydda bromssystem och friktionslösningar. Kunderna är globala aktörer inom den tillverkande industrin med fokus på maskiner och fordon. Rydahls ingår i OEM International, ett av Europas ledande teknikhandelsföretag inom industriella komponenter och system.

Tjänsten är tillsattArbetsbeskrivning

Rollen innebär att arbeta med operativt inköp men också strategiskt tillsammans med våra affärsområdeschefer inom Friktionslösningar och Bromssystem. Du kommer även att driva förbättringsprojekt inom affärsområdena där du agerar analytiskt och affärsmässigt utifrån företagets strategi. Du kommer att vara ansvarig för våra leverantörer av material och produkter, samt agera stöttepelare i anbudsprocessen mot våra kunder. Det ingår en del resande i rollen då besök hos våra leverantörer i framför allt Sverige och Europa förekommer.
På Rydahls jobbar affärsområdena som små och flexibla team med snabba beslutsvägar. Det är många bollar i luften samtidigt. Din delaktighet är viktig och dina beslut avgörande för affärsområdenas möjligheter till framgång.

Vem är du?

Vi tror att du har en relevant utbildning eller likvärdig förvärvad kompetens. Personen vi söker har flera års erfarenhet av inköpsarbete från tillverkande företag. Har du erfarenhet från verksamhet inom maskinbyggnad, bromsar eller friktion så ser vi det som en merit.
Du är affärsinriktad med goda kunskaper i inköpsstrategier samt har ett starkt intresse att skapa goda relationer. Då vi arbetar med både internationella och nationella kontaktytor är goda kunskaper i engelska och svenska både i tal och skrift ett krav.
Du trivs med att jobba nära dina kollegor och vara en integrerad del av den operativa verksamheten.
Du är en god kommunikatör som är trygg i förhandlingar och i samarbetet med personer i olika befattningar. Du sätter höga mål och jobbar hårt för att uppnå dem. Van att jobba självständigt samt har en förmåga att se potentiella förbättringar i verksamheten.
Körkort är ett krav då de kommer vara en del resor i tjänsten.

Kontaktperson

I den här rekryteringen samarbetar Rydahls Bromsbandfabrik med Experis AB. För ytterligare information kontaktar du rekryteringskonsult Katarina Glennert, tel.073-077 49 56. Du lämnar din ansökan till denna tjänst genom att klicka på länken nedan, med bifogat CV.