Fritextsök
Inga träffar hittade
Områden

Just nu söker vi en teknisk säljare

Under sina hundra år i branschen har Rydahls byggt upp en unik erfarenhet/kompetens. Bolaget ingår idag i koncernen OEM International AB.

Rydahls är specialister på bromssystem till tunga fordon och maskiner, broms- och friktionslösningar inom tillverkande industri, reservdelar till lastbilar, bussar, tunga släp och trailer. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar och ett mycket omfattande sortiment av broms- och reservdelar samt friktionsmaterial.

Arbetsuppgifter
Som säljare på Rydahls inom affärsområde Bromssystem kommer du vara en viktig del av Rydahls och därför söker vi en person tycker om att möta nya människor och inte är rädd för att ta i och ge det lilla extra när det krävs.

Din huvudsakliga uppgift är att vara den direkta länken mellan potentiella kunder och Rydahls nuvarande kunder ute på fältet. Den här tjänsten handlar primärt om att utveckla Rydahls kundbas och försäljning i Sverige men kund och leverantörsbesök kan förekomma i andra länder. Du spenderar en stor del av din tid ute på fältet och drivs av viljan att göra affärer och starta nya samarbeten.
Viktiga delar i tjänsten är strukturerad marknadsbearbetning besöka, skriva offerter, följa upp, förhandla och komma till ett avslut.

Det är också din uppgift att hålla dig uppdaterad om företagets produkter och ha en känsla för marknaden för att därmed kunna kundanpassa sortimentet. Till din hjälp har du både system-stöd (Jeeves), telefon, mail och engagerade kollegor. 

Utbildning / Erfarenhet
Vi ser att du som söker har en teknisk utbildning i grunden samt gärna relevant arbetslivserfarenhet från liknande tjänst inom försäljning.
Vi lägger stor vikt vid personligheten och vill att du som person är driven, självgående, utåtriktad, målinriktad, strukturerad och uthållig.
Tjänsten kräver att du talar och skriver svenska flytande, behärskar engelska och innehar goda IT- kunskaper samt att du har B-körkort.

Varmt välkommen med din ansökan! 
Om ovanstående låter intressant är du välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag! Maila ditt CV och personliga brev till anders.jorholm@rydahls.se.

För frågor gällande tjänsten kontakta affärsområdeschef Anders Jorholm på tel. 010-550 94 51.