Fritextsök
Inga träffar hittade
Områden

Just nu söker vi en teknisk säljare

Under sina hundra år i branschen har Rydahls byggt upp en unik erfarenhet och kompetens. Bolaget ingår idag i koncernen OEM International AB. Rydahls är specialister på bromssystem till tunga fordon och maskiner, broms- och friktionslösningar inom tillverkande industri, reservdelar till lastbilar, bussar, tunga släp och trailer. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar och ett mycket omfattande sortiment av broms- och reservdelar samt friktionsmaterial.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och tillhör affärsområdet Bromssystem.

Arbetsuppgifter
Som Teknisk Säljare har du ett ansvar för affärsutveckling och försäljning av våra produkter på den svenska marknaden. För att kunna uppnå affärsmålen förstår du värdet av merförsäljning samt samarbete med övrig säljorganisation, teknikavdelning, övrig organisation samt våra leverantörer.

Du håller dig uppdaterad rörande både tekniska nyheter och marknadsförändringar inom ditt område. OE-kunder finns främst inom sektorn mobilhydraulik - entreprenad, skogs- och materialhanteringsmaskiner.

Du förväntas uppnå eller överträffa försäljningsmål på kort och lång sikt i linje med bolagets övergripande affärsmål och strategi. Sammanfattningsvis innehåller tjänsten:
  • Budgetansvar för ansvarsområdet
  • Initiera och implementera produkter hos befintliga kunder och hos nya kunder
  • Initiera och vid behov leda nya projekt inom området Bromssystem
  • Ansvar för teknisk rådgivning vid försäljning
  • Regelbundet besöka produktionsenheter där tillverkning av produkter sker
  • Ansvar för upprättande av en strategisk "roadmap" inom ansvarsområdet

Du kommer att ha ett både omväxlande och spännande arbete med en intressant blandning av marknad och teknik. Tjänsten innebär många kontaktytor där du samarbetar med nyckelpersoner såväl internt som externt.

Vem är du?
För att lyckas i denna roll är du förmodligen ingenjör eller har annan motsvarande teknisk bakgrund från elektronik- och hydraulikbranschen, i kombination med kommersiell erfarenhet av B2B-försäljning av elektronik/hydraulikprodukter. Arbete med produkter/system inom mobila applikationer är en stark merit.

Du är affärsinriktad och brinner för att utveckla affären, samtidigt som du har en analytisk förmåga vilken gör att du kan omsätta affärsmöjligheter till order. Som person har du en förmåga att planera och ta ansvar för dina egna aktiviteter; allt från att boka kundmöten, skriva offerter, följa upp, förhandla och komma till ett avslut. Samarbetsförmåga, servicemedvetenhet samt relationsbyggande är viktiga egenskaper för att lyckas i den här tjänsten.

Du är en bra kommunikatör för att på bästa sätt kunna förmedla nyttan med de produkter och system du marknadsför, utåtriktad för att kunna skapa och utveckla starka relationer till både kunder, leverantörer och kollegor på alla nivåer. Du ser hellre möjligheter än problem. Positiv, entusiastisk och självgående är andra nyckelord som stämmer in på dig.

I tjänsten arbetar du både inom Sverige och internationellt, därför är resor en naturlig del i din vardag. B-körkort och goda kunskaper i både svenska och engelska är ett krav. Du behärskar Microsoft Office och har tidigare arbetat i affärssystem.

Kontaktperson
I den här rekryteringen samarbetar Rydahls Bromsbandfabrik med Experis AB. För ytterligare information kontaktar du rekryteringskonsult Katarina Glennert, tel.073-077 49 56. Du lämnar din ansökan till denna tjänst genom att klicka på länken nedan. Sista ansökningsdag är den 18 november 2018. Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt