Fritextsök
Inga träffar hittade
Områden

Rydahls förstärker i Linköping – Vi söker en utesäljare

Rydahls Bromsspecialisten söker nu en driven reservdelssäljare i Linköping/Norrköping med omnejd. Du som söker är en självgående utåtriktad person som inte är rädd för att kavla upp ärmarna om så krävs!

I rekryteringen lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper.

Arbetsuppgifter
Vi söker en positiv säljare som gillar och stärks av utmaningar till vår reservdelsavdelning i Linköping. En fordonsintresserad affärsman eller kvinna med förmågan att lyfta blicken och utveckla affärerna med våra kunder. Utgångspunkten är vårt starka program av reservdelar till lastbil, buss och trailers.

Ditt arbete innebär att på fältet möta nya och befintliga kunder i området Linköping/Norrköping med omnejd. Du kommer att arbeta självständigt med stort kundfokus och till din hjälp har du ett bemannat servicelager i Linköping. Arbetet innebär ansvar för budgetering, offerthantering och rapportering vilken är en naturlig del i det dagliga säljarbetet.

Tjänsten är tillsvidare och heltid med placering i Linköping.

Utbildning / Erfarenhet
För att trivas i rollen som utesäljare är det viktigt att du är nyfiken, gillar att möte nya människor och utmaningar. Du tag i saker på eget initiativ och gillar att arbeta med varierande arbetsuppgifter, stundtals i högt tempo. Du har minst gymnasialutbildning gärna inriktning mot fordon och meriterande är erfarenhet från kund eller serviceinriktad tjänst inom verkstadsnäringen för lastbilar, bussar eller personbilar eller tillverkande industriföretag.

Som person är du dessutom
- serviceinriktad
- självgående
- utåtriktad
- målinriktad och besöksvillig
- strukturerad

Det är en fördel om du har goda datakunskaper i Office och gärna från något CRM- eller affärssystem.

För att klara tjänsten krävs att du har B-körkort och hanterar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Förmåner
Förmånsbil, dator, mobil, friskvård.

Ansökan

Tjänsten är tillsatt