Fritextsök
Inga träffar hittade
Områden

Trumbromsar till lastbil

På Rydahls erbjuder vi dig det bästa, inte minst när det gäller alla typer av bromsdelar av högsta kvalitet och där trumbromsar är en av delarna. Vi erbjuder därför trumbromsar från bl a ArvinMeritor.

Vårt utbud av trumbromsar innehåller orginaldelar och vi erbjuder även kompletta bromsbacksatser för trumbromsar till stora fordonsmärken som tex Volvo och Scania.

Vårt sortiment av trumbromsar inkluderar bromstrummor, bromsbackar samt bromsbackssatser tillsammans med övriga detaljer som kan behövas för att du ska få en komplett trumbroms. Givetvis levererar vi även trumbromsbelägg.

Trumbroms för lastbil

Bromstrummor

Vi på Rydahls har under lång tid försett den tunga fordonseftermarmarknaden med bromstrummor. Vi har bromstrummor som passar både Volvo, Scania och Mercedes bland många andra märken. Vi erbjuder bromstrummor från världsledande leverantörer och har under årens lopp byggt upp nära samarbeten som säkerställer rätt kvalitet, snabba leveranser och konkurrenskraftiga priser för dig som kund.

Varje enskild bromstrumma har en noga uträknad materialhårdhet, rundhet, ytfinhet och passform. Detta innebär att bromstrumman samverkar med trumbromsbeläggen på bästa sätt, vilket ger högsta prestanda, låg driftskostnad och hög livslängd.

Bromsbackar och bromsbacksatser

Våra bromsbackar kan levereras både som komplett bromsbacksats eller som enskild bromsback, allt efter ditt behov. Vårt sortiment passar de flesta större fordonsmärkena Volvo och Scania.

Kompletta bromsbacksatser

Fördelarna med att beställa kompletta bromsbacksatser istället för enskilda bromsbackar är flera. Det går snabbt och enkelt att byta, vilket innebär att man minskar tiden som fordonet står still på verkstad.

Kvaliteten blir mycket hög och jämn eftersom anläggningen mellan trumbromsbelägg och bromsback alltid är den bästa, vilket minskar risken för reklamationer och underkända besiktningsresultat hos Bilprovningen.

Kompletta bromsbacksatser har snabbt blivit mycket populära. Idag använder allt fler verkstäder och åkerier dessa bromsbacksatser som ett alternativ till traditionell renovering av gamla bromsbackar vilket är tidsödande, smutsigt och ger en ojämn kvalitet eftersom bromsbackarna ofta är i dåligt skick på grund av rost med mera.

Originaldelar till Volvo Z-cam bromssystem för lastvagnar och bussar

En av Meritors mest välkända och populära produkter är reservdelar för Volvos Z-cam bromssystem. Vi erbjuder hela sortimentet, allt ifrån kompletta bromsbackar med belägg till reservdelar för den automatiska bromsjusteringsmekanismen.
För mer info: Ladda ner PDF filen här

Trumbromsbelägg

Vi lagerför bromsbelägg från OEM-tillverkare som Meritor, men för att tillgodose en allt större efterfrågan från våra kunder erbjuder vi även bromsbelägg från Fras-Le i originalkvalitet.