Fritextsök
Inga träffar hittade
Områden

Avgassystem och AdBlue-system

Genom samarbetet med XXL Marmitte och Bosch kan vi nu erbjuda ett brett produktsortiment inom avgassystem och Denox-system.

XXL MarmitteGreenenergy XXL marmitte

XXL MARMITTE grundades 2003 i Italien och är idag en av Europas ledande tillverkare av avgassystem för lastbilar och bussar. XXL MARMITTE erbjuder ett komplett program för avgassystem, allt från ljuddämpare och katalysatorer till flexibla rör och tillbehör.

Företaget lägger stort fokus på miljö, kvalitet och hållbar utveckling. Genom Green Energy-programmet erbjuds produkter med hög kvalitet och minimal miljöpåverkan.


Bosch

Bosch koncernen är en ledande internationell leverantör av teknologi och tjänster, med omkring 402 000 medarbetare globalt samt en omsättning på 78,1 miljarder Euro under 2017. Bosch svarar på miljöutmaningar med ekologiskt sunda lösningar.

Bosch Denoxtronic-systemet och kväveoxidkatalysatorn (SCR = selektiv katalytisk reduktion) minskar emissionerna av kväveoxid i dieselfordon med upp till 95 %. Systemet ställer helt enkelt om motorn för optimal bränsleeffektivitet.