Fritextsök
Inga träffar hittade
Områden

Belysning

Rydahls lagerför ett brett sortiment av ljusapplikationer och fordonslampor till ditt fordon.

I vårat breda belysningssortiment hittar du ljusramper, roterande och blixtrande varningsljus, interiörbelysning, positionsljus och fordonslampor.

Belysning fordon

Varningsljus

Eccos varningsljus finns i både blixtrande och roterande utförande. Utbudet på storlek och ljuskälla är så brett att det täcker upp de flesta applikationers behov. Varningsljusen finns med många olika monteringsalternativ. Sju olika infästningar gör att du enkelt kan hitta en lösning som täcker ditt behov. Bra garantier och hög kvalitet gör Ecco till en av de världsledande leverantörerna inom detta område.

Ljusramper

Ecco har idag ett av det mest omfattande sortimentet av ljusramper på marknaden. Med längder från 590 ända upp till 1 890 mm finns en ljusramp för alla tänkbara applikationer. Ljusramperna finns i LED-, Xenon- och Halogenutförande. Ett brett sortiment av tillval för ljusramperna, exempelvis arbetsljus, bakljus och blinkers, gör dem väldigt flexibla för kundspecifika behov. Väljer du att använda dig av Eccos kontrollenhet får du en ”plug-n-play”- lösning som minimerar installationstiden.

Blixt- och positionsljus

I Eccos sortiment finns många olika typer av positionsljus, blixtljus, reflexer och bakljus. Det breda sortimentet ger dig som kund stora valmöjligheter när du utrustar din mobila applikation, allt för att du ska bli så synlig som möjligt i din specifika arbetsmiljö. Ecco erbjuder lösningar för så väl små som stora fordon.

Interiörbelysning

Eccos nya sortiment av interiörbelysning erbjuder många väldesignade lösningar för belysning i hytten eller i lastutrymmet på skåpbilen. Belysningen finns i många olika former, exempelvis runda,
rektangulära, eller som LED-stripes.

Arbetsbelysning

I vårt breda sortiment av arbetsbelysning erbjuder vi ett stort utbud, både vad gäller form och styrka. Den nya LED-tekniken, från en av marknadens ledande tillverkare av dioder, ger en låg strömförbrukning och en lång livslängd samtidigt som man får ut bra effekt av lampan. Arbetsbelysningen vi erbjuder är lätt att montera på fordon såsom lastbilar, skogsmaskiner, hjullastare, truckar och SUV’ar etc.

Fordonslampor

Bosch ECO truck är en serie fordonslampor för prisvärda reparationer med Bosch kvalitet. Sortimentet består av de 15 vanligaste fordonslamporna och täcker därmed de flesta fordonen på marknaden.