Fritextsök
Inga träffar hittade
Områden

Fjädringsdelar

Kraven från våra kunder ökar ständigt. Lång livslängd på bl a stötdämpare samt låga underhållskostnader är nyckelfaktorer för att minska kostnaderna för fordonsflottorna inom transportbranchen. En annan viktig faktor är komforten både för chaufförer och passagerare.

Vårt sortiment av fjädringsdelar innehåller bl a stötdämpare, luftbälgar och fjäderarmar. Vi hör även begrepp som "luftfjäder", "luftkudde" eller "fjäderstock" för dessa produkter. Bland våra fjädringsdelar ser vi delar som t ex luftfjädring, bladfjädring, hyttfjädring och krängningshämmare. Vi erbjuder även fjädringsdelar för V-stag, reaktionstag, fjäderbultar och bussningar. Våra två leverantörer av stötdämpare och luftbälgar, KONI och ContiTech, är ledande på marknaden

Fjädringsdetaljer trailer

Stötdämpare från KONI

KONI:s 91-serie är en stötdämpare för trailers som är helt unik med sin "ner till horisontell funktion". Denna är designad för en livslängd upp till 1.000.000 km. Innan du beställer en stötdämpare är det viktigt att du kontrollerar maxlängd och minlängd på den gamla stötdämparen så att du får samma längd på den nya. Annars ger det stora negativa konsekvenser på fordonet.

Luftbälgar från Contitech

ContiTech står för innovativ teknologi och hög produktkvalitet och deras luftfjädringssystem är marknadsledande. Luftbälgarna levereras i två fabrikat "Conti" eller "Phoenix". Båda dessa uppfyller fordonstillverkarens originalkrav, där "Conti" alltid är 100% originalmonterat, medan Phoenix kan vara OE (Original Equipment) eller eftermarknadsfabrikat som är utvecklade som ersättning för en OE-produkt.